Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge Portala “Trucker Tune”. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu bez saglasnosti Portala “Trucker Tune” da koriste tekstualni materijal i fotografije, uz obavezno vidljivo navođenje izvora (truckertune.net) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta.

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Trucker Tune zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Zaštita privatnosti:

Portal Trucker Tune poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala i stoga neće otkrivati niti distribuirati podatke korisnika trećoj strani osim u slučaju kršenja Uslova korišćenja i u slučaju odobrenja korisnika.

Linkovi ka drugim web stranicama:

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Portala “Trucker Tune”, ne smatraju se delom sajta i “Trucker Tune” ne snosi odgovornost za njih.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk i Instagram. korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku i Instagramu.

Izmene uslova korišćenja:

“Trucker Tune” zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal “Trucker Tune” neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.