Love’s Travel Stops donirao je 100.000 dolara Fondu za razvoj i pomoć St. Christopher Truckers. Neprofitna organizacija pomaže profesionalnim vozačima kamiona i njihovim porodicama u teškim vremenima.

„Profesionalni vozači kamiona nastavljaju da se kreću po Americi, i ovo je jedan od načina na koji im zahvaljujemo na svemu što čine za državu“, rekla je Jenny Love Meyer, izvršna potpredsednica i glavna direktorka kulture kompanije Love’s. „Sv. Christopher je sjajna organizacija koja pomaže vozačima svaki dan, i drago nam je što nastavljamo da podržavamo organizaciju. ”

Love je prvi put donirao Svetom Kristoferu u aprilu 2020. godine kada je kompanija dala 100.000 dolara za pomoć vozačima tokom pandemije koronavirusa. Fond za pomoć pomaže u troškovima kao što su najamnina, hipoteka, režije, osiguranje i plaćanje vozila, kao i pruža zdravstvene i wellness programe za vozače.

„Kamionska industrija je okosnica naše ekonomije, a profesionalni vozači su srce industrije. Mi zavisimo od tih vozača svaki dan, a oni mogu zavisiti od fonda St. Christopher Truckers svaki dan “, rekla je Shannon Currier, direktorka filantropije i razvoja za SCF. „Poniženi smo stalnom velikodušnošću Love’s Travel Stops i njihovom posvećenošću da muškarcima i ženama u ovoj industriji obezbedimo podršku kada im je najpotrebnija. Hvala vam što ste heroj našim herojima sa autoputa. “

„Kao predsednik SCF -a, kao i klijent Love’s -a, ponosni smo što smo u partnerstvu koje služi i brine o industriji prevoznika“, rekla je Joyce Brenny, predsednica SCF -a i izvršna direktorka kompanije Brenny Specialized. „U ime ekipe u Brenniju i upravnog odbora SCF -a, veliko hvala.“

Kamiondžije kojima je potrebna pomoć mogu se prijaviti na mreži. Pristalice mogu donirati na mreži ili kontaktirati Shannon Currier na shannon@truckersfund.org.

Izvor:GoByTruckNews.com