Vozač kamiona kaže da je srećan što je živ nakon što mu je tornado usisao kamion i prevrnuo ga više puta ispred skladišta u Alabami u ponedeljak.

Tornado se srušio 30. avgusta u Saralandu u Alabami i povredio tri osobe, uključujući vozača kamiona.

Prema vestima , kamiondžija LeFrazier Stallworth čekao je svoj red u skladištu China Doll/Dixie Lily Foods kada su vetrovi iznenada pojačali i tornado je nadošao prema njemu.

„Mislio sam da ću umreti“, rekao je Stallworth. „Čuo sam kako vetar zviždi, pa je nekoliko puta podigao kamion i bacio ga, a treći put ga je podigao i okrenuo, a vetar je počeo da gura prikolicu kroz parking“, i vukao je Stallworth -a po celom trotoaru tokom čitavog iskušenja.

Radnici u skladištu kažu da su shvatili da nešto nije u redu čim je tornado prošao.
„Svi su počeli da beže i videli smo kako se sve ovde vrti“, rekao je Terry Hubbard, radnik u skladištu koji je pomogao da se Stallworth izvuče iz prevrnutog kamiona.

„Bilo je izuzetno glasno. Krov se otkinuo, kamion se prevrnuo, metal svuda “, rekao je Will Parker, potpredsednik prehrambene kompanije.

„Ako kažu da ostanete kod kuće i ne izlazite na puteve“, rekao je Stallworth, „upravo ću to učiniti. Bog je definitivno bio na mojoj strani. “

Izvor:CDLLife.com