Novi film o kamiondžijama sa Bruceom Willisom i Megan Fox u glavnim ulogama koji se sada emituje na zahtev, zasnovan je na jednom od najvećih serijskih ubica u Sjedinjenim Državama poznatom kao „Truck Stop Killer“.

U distribuciji Lionsgate -a, Midnight in Switchgrass je svetsku premijeru imao 13. jula 2021. godine u Tampa, FL.

Film prati agenta FBI-a Karla Heltera (Willis) i njegovu partnerku Rebeccu Lombardi (Fox), koji su blizu hapšenja lanca trgovine ljudima koji cilja na maloletne djevojčice na Floridi.

Njihov slučaj ukršta se sa brutalnim serijskim ubicom – kamiondžijom koji cilja žene na stajalištima kamiona – i dvojac se udružuje sa lokalnim agentom za sprovođenje zakona Byron Crawfordom (Emile Hirsch).

Rebecca se koristi kao „mamac“, predstavljajući se kao prostitutka u nadi da će ga srušiti i dobiti pravdu za svoje žrtve.

U filmu igraju i Colson Baker (muzički poznat kao Machine Gun Kelly), Lukas Haas i Sistine Stallone (ćerka Silvestera Stallonea).

Film traje 1 sat i 39 minuta.

Dostupno je za kupovinu (9,99 USD) ili iznajmljivanje (5,99 USD) na mreži na YouTube -u, AppleTV -u, Amazon Prime Video -u, Google Play -u, Microsoft -u, Redbox -u, Fandango Now -u ili Xfinity.

Osim toga, možete kupiti na Blu-ray-u ili DVD-u u maloprodajama kao što su Target, Walmart i Best Buy za oko 15 USD.

Pogledajte trejler ispod.

Više o „The Truck Stop Killer“

Film je delimično zasnovan na Robertu Benjaminu Rhoadesu, sada 75 -godišnjaku, poznatom i kao „Truck Stop Killer“.

Vlasti veruju da je Rhoades započeo svoj kriminalni napad 70 -ih godina napadajući autostopere i seksualne radnice koje zaustavljaju kamione.

Rhoades je uhapšen 1. aprila 1990. u Arizoni kada je državni policajac otkrio Rhoadesov kamion na Interstate 10.

Pretragom kamiona otkriveno je da je gola žena – kasnije identifikovana kao Kathleen Vine – vezana, zavezana i mučena, ali živa, u nečemu što su vlasti nazvale „mobilnom komorom za mučenje“.

Iako su potvrđene samo četiri žrtve, zvaničnici sumnjaju da je Rhoades odgovoran za smrt više od 50 ljudi širom zemlje, što ga čini jednim od najvećih američkih serijskih ubica.

On služi doživotnu kaznu bez mogućnosti uslovnog otpusta u popravnom centru Menard sa maksimalnom zaštitom u Chesteru, IL.

 

Izvor:TransportationNation.com