Ove nedelje, više agencija okupilo se na weigh station u Virdžiniji kako bi pokazalo zahvalnost muškarcima i ženama iz prevozničke industrije koji drže okrug u pokretu.

23. juna, Virginia Dept. of Transportation (VDOT), Virginia State Police, FMCSA i druge grupe održali su 11. godišnji „Dan zahvalnosti vozača“.
Događaj za zahvalnost vozačima održao se u inspekcijskoj stanici Monitor-Merrimac kod severne I-664 u mestu Suffolk, Virginia.

Tokom događaja, partneri za sprovođenje zakona delili su grickalice za 148 vozača kamiona koji su prošli kroz weigh station od 8 do 10 sati u znak zahvalnosti.

Godišnji događaj organizuje Drive Safe Hampton Roads, neprofitna regionalna koalicija čiji je cilj povećati uključenost zajednice i svest o pitanjima bezbednosti u saobraćaju.

Među ostalim agencijama koje su učestvovale bile su AAA Tidewater Virginia, Capital Concrete Inc., Coastal Ride, Virginia Highway Safety Office, DRIVE SMART Virginia i lokalne jedinice za sprovođenje zakona / inspektori bezbednosti.

 

 

Izvor:CDLLife.com