Interstate 25  northbound južno od Denvera biće potpuno zatvoren preko noći počev od petka zbog „hitnih radova na mostu“.

Ova runda zatvaranja će uticati na međudržavnu cestu 25 prema severu, od Ridgegate Parkway do Lincoln Avenue, počev od 4. juna i nastaviće se s prekidima do subote, 12. juna.

Ministarstvo saobraćaja Kolorada objašnjava predstojeće zatvaranje:

U petak uveče, 4. juna, od 21 sat do 5 ujutru. Kašnjenja mogu biti i do 20 minuta. Trake će biti otvorene tokom dana. Subota uveče, 5. juna od 19 časova do 13 časova. Nedelja, 6. juna zatvaranje je neophodno za radove na rušenju mostova. Vozači motornih vozila bi trebalo da izbegavaju ovo područje ako je moguće. Moguća su velika kašnjenja, do 2 sata u nedelju popodne.
Preko noći u nedelju, 6. juna na subotu 12. juna od 21 sat do 5 sati ujutru. Rad tokom ovih noći uključuje zamenu mosta, uključujući postavljanje novog nosača i postavljanje ploča na palubi.

Prema izveštaju 4 CBS Denver, most je udario kamion još u februaru, nanevši ozbiljnu štetu. Popravke su u toku od kraja maja, a očekuje se da će biti nastavljene do 4. jula vikenda.

Saobraćaj prema severu I-25 biće usmeren ka izlazu 192 prema Ridgegate Parkway kao zaobilazni put, ali vozači se upozoravaju da očekuju „ekstremna kašnjenja“ do dva sata u subotu uveče i u nedelju popodne.

Za detalje o zatvaranju ovog vikenda i kompletnom rasporedu popravki do jula, kliknite ovde.

Izvor:CDLLife.com