Love’s Travel Stops najavili su u ponedeljak da vozači kamiona mogu dobiti usluge pregleda s popustom na lokacijama Love’s Truck Care i Speedco kako bi se pripremili za Roadcheck Saveza za bezbednost komercijalnih vozila.

Od 26. aprila do 6. maja profesionalni vozači mogu da dobiju besplatne TirePass pregled i DOT pregled po cenama na lokacijama Love’s Truck Care i Speedco. Love’s takođe nudi besplatan vizuelni pregled uz kupovinu bilo koje usluge održavanja kamiona.
„Znamo da je vreme važno za profesionalne vozače kamiona, tako da završetkom TirePass pregleda, mogu uštedeti vreme i biti spremni za ovogodišnju CVSA Roadcheck“, rekao je Gary Price, izvršni potpredsednik za brigu o kamionima za Love’s . „Članovi Loveinog tima žele da pomognu vozačima da budu bezbedni i legalni, posebno dok nastavljaju da dostavljaju osnovnu robu tokom pandemije.“

Međunarodna provera puteva održava se od 4. do 6. maja širom SAD-a, Meksika i Kanade. Tokom prošlogodišnjeg Roadchecka obavljeno je 3,3 miliona pregleda i otkriveno 944.794 prekršaja vozača.

Love’s Travel Centers osnovani su 1964. godine i posluju na više od 550 lokacija u 41 državi.

Izvor:CDLLife.com