Vlasti su savetovale vozače u jugozapadnom delu Missourija da budu oprezni dok voze međudržavnim pravcima nakon što su ove nedelje više automobila pogođene smrznutim bocama vode.

Incidenti su se dogodili vozačima automobila koji su se poslednjih dana vozili autoputem 43 u okrugu Newton između stajališta Petro Truck i Seneca.

„Srećni smo što neko nije ozbiljno povređen ili ubijen, mislim da su neki od njih uništili prednje strane automobila, izbili su nam brojna vetrobranska stakla, izbacili rešetke, opasno je, vrlo je opasno, ”Rekao je Džejms Altić, šef policije Seneke, za KSN News.

Školski autobus Seneca pogodila je smrznuta flaša u šoferšajbnu ujutro 25. februara. Školski autobus vozio je brzom cestom brzinom 55 milja na sat.

Chris Jennings, šerif okruga Newton, rekao je: „Pretpostavljam da je to verovatno gomila dece koja su videla nešto na TikTok-u ili tako nešto, a sada to pokušavaju, ali ne shvataju koliko je opasno i koliko su blizu može zaista naštetiti nekome, smrznuta flaša s vodom je poput bacanja kamena na nekoga, to je smrtonosno oružje, i mi ćemo ga nastaviti i procesuirati kao što jeste “.

Vlasti su u potrazi za osumnjičenima, a vozači bi trebali biti oprezni dok putuju kroz to područje.

Izvor:CDLLife.com