Policija je objavila više informacija o fatalnom incidentu koji se u četvrtak dogodio u državi Florida.

Incident se dogodio oko 15.30. 25. februara u blizini Alachua, Florida.

Šerif okruga Alachua primio je 911 poziva u vezi sa osobom koja je izgledala izbezumljeno stojeći na mostu Millhopper preko I-75 na severu, na marki 390 milja.

Kada je prvi zamenik stigao na mesto događaja da reaguje, čovek je skočio s mosta pre nego što je policajac uspeo da deluje, udarivši pri padu u kamion. Na mestu događaja proglašen je mrtvim.

Portparol patrole na autoputu Florida Patrick Riordan rekao je da se vozač kamiona koga je udario muškarac zaustavio i sarađivao sa policijom. „Jednom kada je shvatio i prepoznao da je neka osoba skočila sa nadvožnjaka i udarila u vozilo, odmah se zaustavio da vidi šta se dogodilo“, rekao je Riordan. Vozač kamiona nije povređen.

Nakon istrage, policija je utvrdila da je preminuli muškarac 48-godišnji stanovnik Mississippija koji je putovao na sever I-75 kada je parkirao svoj kamion duž međudržavne saobraćajnice i krenuo nasipom do mosta.

Sve trake I-75 ponovo su otvorene nešto pre 20 sati. Mnogi vozači su prijavili da su zaustavljeni na tom putu oko četiri sata.

Izvor:CDLLife.com