TA je 21. januara najavio pokretanje funkcije „PumpSmart“ u mobilnoj aplikaciji TruckSmart.

TA kaže da će PumpSmart omogućiti vozačima da aktiviraju pumpe za gorivo i plaćaju gorivo iz unutrašnjosti kabine dok pune gorivo na lokacijama TA, TA Express i Petro Stopping Center.

„Funkcija PumpSmart dostupna je članovima lojalnih kompanija UltraONE koji plaćaju gorivo komercijalnim platnim karticama. Aplikacija sigurno čuva podatke o plaćanju članova i veze do njihovog UltraONE profila, automatski primenjujući bodove lojalnosti na račun vozača nakon punjenja goriva. TA planira da dodatno poboljša funkciju PumpSmart i proširi mogućnosti plaćanja u narednih nekoliko meseci “, navodi se u saopštenju kompanije.

„Fokusirani smo na poboljšanje iskustva gostiju u TA i pružanje usluga profesionalnim vozačima na način na koji žele da komuniciraju s nama, u svakom delu našeg poslovanja“, rekao je Jon Pertchik, izvršni direktor TA. „Ulaganje u tehnologiju je glavni deo obnovljenog iskustva turističkog centra i transformacije naše kompanije. Radujemo se što ćemo povećati svoje mogućnosti i fokusirati se na pogodnost za sve putnike koji nas posete. “

Za više informacija o tome kako PumpSmart radi, pogledajte video ispod.

Izvor:CDLLife.com