Nova najavljena služba dostave obećava da će uštedeti vreme i gnjavažu isporukom goriva vozačima ma gde bili parkirani.

Usluga dostave zajedničko je partnerstvo TruckParka i FuelMe-a i najavljena je 5. januara.

Usluga će kamiondžijama omogućiti da rasporede gorivo kroz postojeću aplikaciju TruckPark ili FuelMe. Nakon što se zatraži gorivo, služba će tanker poslati na mesto vozača – bilo da je to preko noći na TruckPark-u ili u odmorištu ili u objektu za kupce.

Kompanije kažu da s obzirom na to da „vozači često čekaju 62 minuta ili više da bi se na velikim stajalištima kamiona (posebno u špicevima),“ usluga može uštedeti vreme i novac kamiondžijama.

Usluga će biti dostupna po „nižim cenama pumpi“, prema predsedniku FuelMe-a William Marr-u.

„Naše partnerstvo sa FuelMe velika je pobeda za skoro dva miliona vozača kamiona koji već imaju pristup aplikaciji TruckPark i sada će imati koristi od uštede vremena pogodnosti donošenja goriva direktno njima“, rekao je izvršni direktor TruckParka Anthony Petitte. „Ovo je prirodna sinergija za naše dve kompanije koje su obe posvećene unapređenju iskustva vožnje kamiona za naše kupce. Vozači kamiona i vozni park mogu se od danas odlučiti za gorivo koristeći i aplikaciju TruckPark i FuelMe. To će se na kraju pretvoriti u glavnu aplikaciju za pružanje ovih važnih usluga bilo gde vozač zadržan. ”

TruckPark je usluga zasnovana na aplikacijama koja povezuje vozače da bi osigurala parkiranje preko noći.

FuelMe pruža usluge naručenja goriva i hitne pomoći na putu bilo gde u zemlji.

Izvor:CDLLife.com