Vozači kamiona, policajci i službenici udružili su se kako bi uneli praznični duh u nekoliko dečjih bolnica i domova državnih veterana u Ohaju.

23. i 24. decembra, policajci širom Ohaja organizovali su noćne kolone stotina vozila u okviru „Operation Santa Sleigh 2020“, događaja namenjenog proslavi praznika i podizanju raspoloženja bolničkih pacijenata.

Prema podacima Državne patrole autoputeva u državi Ohio, događaj se odvijao širom države i obuhvatio je dečje bolnice u Akron, Cleveland, Dayton, Toledo, Cincinnati i Columbus, kao i dve veteranske kuće u Georgetown i Sandusky.

Iako je događaj organizovala policija, kamiondžije su takođe mogle da uđu na svečanosti. Dayton Miller Specialized Transport rekao je da je od njih zatraženo da dovezu nekoliko kamiona na događaj.

„Kada smo naše vozače pitali za dobrovoljce, svaki vozač je pristao, pa smo se pojavili sa svim kamionima. Sretni smo što smo ovde sa svim policijskim i vatrogasnim odeljenjima, kao i sa šlep-službama iz cele države. Ovde ima stotine vozila, nadamo se da su deca uživala “, rekli su iz kompanije.

Za video ovog velikog, humanog događaja kliknite ovde.

Izvor:CDLLife.com