U utorak je šerif okruga Franklin podelio priču o tome kako se njihova zajednica okupila kako bi podržala mladu majku koja radi na stanici kamiona Love’s da bi pomogla u obezbeđivanju svoje dvoje male dece.

Šerifova kancelarija izvestila je da su oko dve nedelje primili brojne pozive o ženi koja je viđena kako šeta 59 autoputem između Otave i Prinstona oko 7 sati svakog dana.

Svaki put kad bi ih pozvali, zamenik bi pronašao ženu i odvezao je da je spasi od prohladne šetnje autoputem.

Tokom ovih kontakata sa ženom, policajci su saznali da je svakodnevno hodala šest milja do posla (i šest milja do kuće) da bi izdržavala svoje dvoje dece.

„Žena je hodala nekoliko komentara o tome kako bi mogla da hrani svoju decu i bila je veoma motivisana da brine o svojoj porodici na bilo koji način“, rekla je šerifka kancelarija okruga Franklin.

Nakon što su je 9. decembra vozili ženu, poslanici su se okupili kako bi formirali plan za pomoć ženi.

15. decembra, donacijama građana i preduzeća, poslanici su mogli da poklone ženi kombi, dva nova sedišta za automobile, poklon karticu Price Chopper, registraciju za kombi i prvu godinu osiguranja, zajedno sa 200 dolara.

„Veoma sam ponosan na muškarce i žene iz šerifove kancelarije. Ovo nije samo nešto što su radili, ovo pokazuje ko su. Ponosan sam na to ko su! Ovo je primer njihove posvećenosti služenju našoj zajednici. Narednik Jesse Vega i njegov patrolni tim uvideli su potrebu i radili su na tome da je ispune. Radeći sa drugim članovima šerifove kancelarije i članovima zajednice, mogli su da blagoslove nekoga na način koji reči ne mogu da izraze “, rekao je šerif Jeff Richards.

Na video snimku možete da vidite kako žena jedva može da obuzda radost zbog dirljivog poklona.

Izvor:CDLLife.com