Pet osoba je mrtvo nakon dva odvojena sudara u blizini granice između Teksasa i Luizijane u sredu.

Nezgode su uključivale kamione i dogodile su se na razdaljini od oko dve milje u roku od dva sata, u sredu, 9. decembra u Orange u Teksasu.

Prvi sudar dogodio se oko 9:30 ujutro na putu I-10 u blizini FM 1136. Prema navodima 12 News, kamion je putovao duž I-10 kada je udarila u drugu prikolicu pokvarenu u srednjoj traci autoputa. Udarom je iz kamiona izbačen 35-godišnji vozač kamiona Yosjani Armas-Soler, koji ga je usmrtio neposredno pre nego što je platforma planula.

Vozač koji upravlja pokvarenom kamionom nije povređen u incidentu. Armas-Soler je proglašen mrtvim na licu mesta.

Nepuna dva sata kasnije i jedva dve milje istočno od prvog sudara, terenac koji je putovao ka zapadu, zaustavio se u kamionu zaustavljenom u saobraćaju izazvanom prvom olupinom. Snaga udara usmrtila je 50-godišnjeg vozača, koji je na licu mesta proglašen mrtvim, i teško povredila dve putnice, koje su prevezene u obližnju bolnicu.

Obe povređene žene, 29 i 63 godine, nisu preživele povrede i proglašene su mrtvima u bolnici. 29-godišnja žena je bila trudna u vreme olupine, ali medicinski radnici nisu uspeli da spasu njeno nerođeno dete.

Vozač kamiona sa zadnje strane nije povređen u nesreći.

Policajci rade na obaveštavanju porodica trojice preminulih putnika u terencima, koji su svi bili stanovnici Floride.

Izvor:CDLLife.com