Vozač kamiona u Teksasu nastavlja svoju dvadesetogodišnju tradiciju doniranja obroka za Dan zahvalnosti onima kojima je potrebna zahvaljujući podršci zajednice.

Teksašanin i vozač kamiona Darryn Carabeno već više od dve decenije deli večere za Dan zahvalnosti u i oko Weslaca u Teksasu, a ni ove godine neće biti drugačije.

„Vidim potrebu u zajednici. Vidim ljude. Čujem priče i moramo da pomognemo ”, rekao je Carabeno za Valley Central News.

Ove godine Carabeno će izdati ogromnih 500 ćurki, a sve uz pomoć zajednice kojoj se toliko trudi da služi svake sezone praznika.

„Oni žele da budu deo ovoga i tako to funkcioniše. Svi smo deo lanca i samo ga držimo u pokretu. Nijedno od nas nije važnije od drugog. Čak i bez mene ovo još uvek funkcioniše. U tome je lepota “, rekao je.
Carabeno kaže da je ovaj ciklus davanja i primanja podrške u zajednici ono što ga tera da svake godine donira; i čak veruje da su ovakvi projekti ono što ujedinjuje građane ove zemlje.

„Ovo su naši ljudi. Viđamo ih svakodnevno. Znamo ih i ima li boljeg načina da vratite vašu zajednicu od direktnog uključivanja i davanja obroka koji mogu deliti u privatnosti vlastitog doma “, rekao je.

„Moramo nešto da uradimo i ako želimo da ujedinimo ovu zemlju, evo kako to radite.“

Hvala ti, Darryn. I srećan Dan zahvalnosti!

Izvor:CDLLife.com