U četvrtak su Love’s Travel Stops otvorili nova stajališta za kamione u Ilinoisu, Džordžija i Arkanzas.

Tri nove Love’s prodavnice otvorene su 19. novembra i dodaće ukupno 283 parking mesta za kamione u mrežu Love’s.

Jedna od novih prodavnica nalazi se pored I-57 u mestu Marion u državi Ilinois. Sadržaji uključuju 119 parking mesta za kamione, prodavnicu površine preko 15.000 kvadratnih metara, restoran Bojangles, 10 odeljenja za dizel, 7 tuševa, praonicu rublja, uslugu nege Love’s Truck Care-a sa Speedco-om na licu mesta, CAT vagu i park za pse.

Takođe u četvrtak se otvara prodavnica Love’s kod I-75 u mestu Cordele, Džordžija. Pogodnosti za ovu lokaciju uključuju 98 parking mesta za kamione, prodavnicu od preko 12.000 kvadratnih metara, restoran Bojangles, 10 odeljenja za dizel, 7 tuševa, praonicu rublja, uslugu nege Love’s Truck-a sa Speedco-om na licu mesta, CAT vagu i park za pse.

Love’s je takođe otvorio prodavnicu kod I-40 u zapadnom Memphisu u državi Arkansas. Pogodnosti za ovu lokaciju uključuju 96 parking mesta za kamione, prodavnicu od preko 12.000 kvadratnih metara, restorane Godfather’s Pizza and Subway, 12 dizelskih zaliva, 10 tuševa, praonice rublja, komprimovani prirodni gas, CAT vagu i park za pse.

„Uzbuđeni smo što ćemo se i dalje širiti u državama u kojima smo već dobro uspostavljeni, poput Ilinoisa, Džordžije i Arkanzasa“, rekao je Tom Love, osnivač i izvršni predsednik kompanije Love’s. „Članovi tima na našim sigurnim, čistim i dobro održavanim lokacijama pomoći će kupcima da se brzo i sigurno vrate na put do željenih odredišta.“

Love’s Travel Stops posluje na više od 530 lokacija u 41 državi.

Izvor:CDLLife.com