Sin kamiondžije iz Kalifornije pojavljuje se na plakatima na stajalištima za kamione širom zemlje u okviru neprofitne kampanje za pomoć vozačima kamiona u nevolji.
Još u januaru sinu Howarda Salmona, Liamu dijagnostikovan je neoperabilan tumor na mozgu. Da bi se brinuo za svog sina, Howard je prestao da vozi kamione i počeo da ostaje kod kuće, što je dovelo do finansijskih poteškoća za njegovu porodicu. Srećom, u pomoć je stupio Fond St. Christopher, neprofitna organizacija stvorena da pomogne autoprevoznicima koji su pali u teška vremena.

„Odmah su se pojačali i pomogli nam sa dve kućne uplate, koje su u januaru izgledale kao da ne znamo kojim putem da krenemo“, rekao je Hovard.

Nekoliko meseci kasnije, neprofitna organizacija je pitala Howarda da li bi mu bilo ugodno dozvoliti da njegov sin bude dečak za plakate za ovogodišnju prikupljanje sredstava St. Christopher. Howard kaže da je brzo prihvatio.
„Nisam oklevao. Rekao sam „da“, objasnio je Howard za ABC 7 News.
„Pomogli su nam i želim da im pomognem.“
Sada će se Liamovo lice pojavljivati na plakatima u TA Truck Stops širom Amerike tokom trajanja prikupljanja sredstava.

Njegov otac ga je čak odveo u njihov lokalni TA sa ulice Knighton Road u Reddingu u Kaliforniji da mu pokaže plakate u akciji.
„Tu si. Tvoja slika i tvoj otac tamo. Šta mislite o tome?“ pitao je zaposleni u TA Liama tokom njegove posete.
„Dobro je“, odgovorio je Liam.Liam Salmon
Na nesreću, Liamovo stanje se pogoršalo od njegove dijagnoze u januaru, ali stavljen je na novi lek za hemoterapiju i lekari se nadaju da će im to dati malo vremena.
„Želi ovo da nosi sa sobom najmanje godinu dana, a zatim da radi na sledećem leku“, rekao je Hovard. „Pa, to nam daje malo nade.“

izvor:CDLLife.com